Materialen

Polypropyleen

Polypropyleen is een extreem taaie en milieuvriendelijke kunststof, en bijzonder geschikt als basis voor ringbanden, placemats, mappen, koffers en doosjes. Het materiaal kan worden gesneden, gestanst en gerild. Bedrukking in zeefdruk of offset. Leverbaar in een groot aantal uitvoeringen en (frosted) kleuren in standaarddiktes van 0,5  0,8 en 1,2 mm.

581rQJvAyVfNEcLE

Gelaste kunststof

De basis van deze kunststof is pvc, een duurzame en stevige kunststof, waarmee de te produceren mogelijkheden legio zijn : ringbanden, (diploma)mappen, etuis, omslagen, muismatten, stalenboeken.

Insteekvakken en diverse vensters maken het product multifunctioneel. Ook kunt u ervoor kiezen uw eigen drukwerk mee te laten lassen.

Voorzien van een  zeefdruk/offset bedrukking wordt een eigentijds en persoonlijk geheel gecreërd.

cSf4EjZXkDyzmv3n

Aluminium

Materiaal 1.2 mm aluminium/polypropyleen/aluminium. Door haar unieke eigenschappen leent het materiaal zich uitstekend voor de vervaardiging van presentatie- en opbergmiddelen, zoals ringbanden, mappen, doosjes, flipovers etc.

In de gewenste bedrukking ontstaat een product van grote klasse!

NofFQdCQnBECarBr

Omplakte producten

De basis van dit product is karton, dat  met diverse materialen kan worden omplakt.

  • gelamineerd papier ; full colour drukwerk voorzien van een glanzende, matte of fijnlinnen  finish.
  • boekbinderslinnen ;  een natuurlijk product, kleurecht en goed verlijmbaar. Voorzien van een blinddruk (preeg)  geeft dit een prachtig eindresultaat.
  • balacron ; een vinyl coating op een papieren ondergrond.  Een zeefdruk bedrukking

maakt het product helemaal af.