Ringbanden

Al jaar en dag maakt men gebruik van de oude, vertrouwde ringband map. Maar wist u dat u uw ringbanden volledig kan personaliseren? Voorzien van uw logo, gedrukt in uw huisstijl, en samengesteld uit duurzame materialen onder gebruikmaking van milieuvriendelijke inktsoorten. Samen met u bepalen wij hoe uw ringband eruit komt te zien. Wij adviseren u over de te gebruiken materialen voor de ringband van uw keuze.

Uw ringband wordt vervaardigd van kunststof, of gemaakt uit hard massief karton. Wilt u hem beplakt met mat gelamineerd drukwerk, of toch glanzend? Ook het formaat en de vorm van de ringbanden kunnen aangepast worden om uw ringband echt uniek te maken. Het is allemaal mogelijk en conform uw wensen, bepaald door de boodschap die u wilt uitdragen. Hiermee wordt de ringband ingezet als het optimale presentatiemiddel: Echt maatwerk met een personal “touch”!

Impact Forme Offerte Aanvraag
Bij Impact Forme in Enschede bent u aan het juiste adres voor bekende standaard officeartikelen, zoals ringbanden, etuistabbladenkoffers, muismatten en mappen in allerhande uitvoeringen.